martes, noviembre 08, 2005

I malgrat tot, ho entenem


Som capaços de llegir en condicions molt precàries, com demostra aquest text que ens fa arribar la Verònica:


EL ODREN NO IPMOTRA

SGEUN UN ETSDUIO DE UNA UIVENRSDIAD IGNLSEA, NO IPMOTRA EL ODREN EN EL QUE LAS LTEARS ETSAN ERSCIATS. LA UICNA CSOA IPORMTNATE ES QUE LA PMRIREA Y LA UTLIMA LTERA ESETN ECSRITAS EN LA PSIOCION COCRRTEA. EL RSTEO PEUDE ETSAR TTAOLMNTEE MAL Y AUN A SI PORDAS LERELO SIN POBRLEAMS. ETSO ES PQUORE NO LEMEOS CADA LTERA POR SI MSIMA, SNIO LA PAALBRA EN UN TDOO.
PRESNOAMELNTE ME PREACE ICRNEILBE. TNATOS AOÑS DE COLGEIO A AL MRIEDA.

Comments:
Això que dius és cert, i passa perquè tenim uns coneixements de la llengua que situem "darrera de la vista", o sigui al cervell, i que supleixen allò que no acaba d'estar explicitat en el text.
N
 
Hola!!! Ja coneixia aquest text, és molt interessant. Me´l van llegir a 1º curs a l´assignatura de "Lengua Castellana" i em va cridar molt l´atenció. Un temps després me´l van enviar per correu electrònic i el vaig guardar perque crec que és molt curiós.
M´ha agradat tornar a llegir-lo, ja no me´n recordava!

Irene Hidalgo
 
Ostres Verònica em sembla molt interessant el text que ens has fet arribar, la veritat és que no en tenia ni idea d'aquest estudi! El nostre cervell és una autèntica passada!

Meritxell
 
hola! jo també ja havia llegit un text similar en una assignatura de llengua a la uni i la veritat és que és sorprenent la capacitat que arriba a tenir el nostre cervell!!
 
hola! jo també ja havia llegit un text similar en una assignatura de llengua a la uni i la veritat és que és sorprenent la capacitat que arriba a tenir el nostre cervell!!

Que no havia dit que sóc la Lídia Roig!! :-P
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?