jueves, noviembre 24, 2005

El foc

Tenim una artista del foc (més informació a la seva bitàcola):

Som un grup d'amigues que ens dediquem a fer malabars amb foc. La idea va néixer arrel de la festa major de Granollers però ara fem actuacions, performance o el que faci falta durant tot l'any allà on ens vulguin o quan ens ho demani el moment.

Mireia Castellsagué

lunes, noviembre 21, 2005

Notícia que he trobat sobre el millor BLOG


Hola a tots! Sóc la Lídia Roig Muñoz, avui tot mirant per internet, he trobat aquesta notícia que he pensat que seria d'interés per tots nosaltres. Llegiu-la, és interessant:


http://www.terra.es/tecnologia/articulo/html/tec13583.htm

Pinacoteca virtual
































































Els blogadictes


Navegant per Actilingua.net trobo aquesta imatge.

Trobareu més informació a:
http://www.aula21.net/aulablog21/index.php/archives/category/weblogs_herramientas_trucos_etc/

lunes, noviembre 14, 2005

Quaderns digitals

Us vull donar a conèixer una web d´internet que està molt bé i és la següent:
http://www.quadernsdigitals.net

En aquesta podreu trobar qualsevol tipus d´informació, només heu de posar la paraula clau a buscar. En aquest cas proveu-ho amb TIC, i ja veueu com hi ha gran quantitat de notícies, enllaços, llibres, conferències... en relació al que estem estudiant. Feu-hi un cop d´ull! Està prou bé!
Jo us recomano un article que es diu: "Integración de las TIC en centros de ESO".
Aquest és un breu resum sobre el que us trobareu:
El Instituto Vasco de Evaluación e Investigación Educativa (ISEI-IVEI) ha presentado el informe Integración de las TIC en centros de ESO. Este estudio, coordinado por Mikel Urkijo, ofrece entre otras las siguientes conclusiones: -La mayoría de centros dispone de un equipamiento informático básico, aunque mal repartido, mal ubicado y con espacios dedicados al alumnado incorrectamente diseñados. -La actitud del profesorado y alumnado hacia las nuevas tecnologías es muy positiva. Aunque las iniciativas reales de uso todavía dependen de la actitud personal de parte del profesorado. -El uso de las nuevas tecnologías en clase no crea un clima favorable si se reproducen esquemas tradicionales de enseñanza-aprendizaje. -Una mayoría del profesorado piensa que el futuro de la educación está en el profesor y el libro de texto. -El uso de las nuevas tecnologías en las tareas administrativas y de gestión se ha generalizado. -El 90% del profesorado afirma tener una formación básica o media en el uso de las nuevas tecnologías. Espero que us sigui interessant de visitar! Ens veiem!
Irene Hidalgo


sábado, noviembre 12, 2005

Ens han trobat


Mira per on apareixem en aquesta blog:
http://9-9.blogspot.com/

miércoles, noviembre 09, 2005

Jornades sobre WebQuest


La Comunitat Catalana de WebQuest organitza unes jornades per al mes de març. Tota vegada que en el darrer bloc d'aquest curs es tractarà aquest tema, pengem la notícia per a qui li pugui interessar.


http://www.webquestcat.org/

martes, noviembre 08, 2005

I malgrat tot, ho entenem


Som capaços de llegir en condicions molt precàries, com demostra aquest text que ens fa arribar la Verònica:


EL ODREN NO IPMOTRA

SGEUN UN ETSDUIO DE UNA UIVENRSDIAD IGNLSEA, NO IPMOTRA EL ODREN EN EL QUE LAS LTEARS ETSAN ERSCIATS. LA UICNA CSOA IPORMTNATE ES QUE LA PMRIREA Y LA UTLIMA LTERA ESETN ECSRITAS EN LA PSIOCION COCRRTEA. EL RSTEO PEUDE ETSAR TTAOLMNTEE MAL Y AUN A SI PORDAS LERELO SIN POBRLEAMS. ETSO ES PQUORE NO LEMEOS CADA LTERA POR SI MSIMA, SNIO LA PAALBRA EN UN TDOO.
PRESNOAMELNTE ME PREACE ICRNEILBE. TNATOS AOÑS DE COLGEIO A AL MRIEDA.

jueves, noviembre 03, 2005

Debat sobre el bloc II: Com escrivim a l'ordinador?

Espai per comentar com escrivim amb l'ordinador. Per agilitzar les intervencions i seguint el suggeriment d'en Javier, obrim un apartat per a cada pregunta. Sigueu concisos en les respostes.

Fem primer un esborrany?

Abans d'escriure un text, el més adequat per a la seva correcta escritura seria realitzar un esborrany abans de fer-ho al ordinador. Però perquè ens volem enganyar? algú o fa abans d'escriure un text a ordinador? Aquest fet provoca que el text perdi coherència ja que no li dediques el temps que precissa.

Ens sentim més còmodes d'una manera o d'una altra?


Aprofitem els recursos dels processadors de text?: taules, índexs, diccionaris, formats...


Seguim el mateix procediment quan escrivim a mà o amb ordinador?


This page is powered by Blogger. Isn't yours?